annaplutten

Livet här och nu!

Del 1 av 2 på denna valpkurs,

Publicerad 2011-02-26 19:02:47 i Allmänt,

Har precis ätit en välförtjänt pizza efter ha varit på valpkurs hela dagen.

Jätte roligt men också jobbigt väldigt mycket nya saker att lära sig.

När vi skulle åka dit morse så trodde vi i vår enfald att Willis skulle acceptera att sitta där bak men nä nä han klättrade över sätet och satte sig i Amandas knä så vi måste verkligen få tag i en ny bil så vi kan köpa en hundbur till Willis.

På kursen var Willis 4 syskon + en valp till. Jag och Amanda trodde att Willis syskon skulle tycka det var jätte roligt att träffa honom men icke sa Nicke.

Det morrades och visades tänder så de vart ingen lek där inte, väldigt trist tyckte jag och Amanda men Willis verkade inte lida av det.

Den andra hunden som var med var en Spaniel av något slag springer spaniel kanske vet inte så noga en knähund var det i varje fall. En väldigt söt knähund! Om jag inte är ute och cyklar så heter den Zeta. Willis och Zeta busade runt så fort de fick en chans tydligen är det så att valparna skall egentligen inte leka med varandra när de är på kurs de skall jobba! ;-)

 

Tobbe lånade en av Helenas hundar Love så han ficka också träna lite för i vår familj så var det Amanda som hade Willis allra mest! :-)

 

Men eftersom vi har en som klok utbildningsinstruktör så lät hon våra hundar leka ett tag :-)

 

Hör kommer någa bilder från kursen.


 

Ha en bra kväll,

Anna

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annaplutten

Anna en göteborgska som bor i Tyresö utanför Stockholm sedan många år tillbaka

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela