annaplutten

Livet här och nu!

Semester!

Publicerad 2011-07-31 20:42:22 i Allmänt,

Som ni har märkt så har jag semester och har inte lyckats få blogga från telefonen att fungera.
Jag återkommer igen när semestern är slut :-)

mvh
Anna

Ensam hemma!

Publicerad 2011-07-07 20:49:06 i Allmänt,

Nu när jag har sommar schema så finns det några dagar som Willis får vara ensam hemma mellan 14-16 första gången gick det jätte bra.

Men i dag hann han göra sönder Amandas glasögonfodral och leka med hennes brillor ;-(

 

Fast han tar även och äter saker när vi är hemma, en dag förra veckan så mumsade han in sig en del av Tobbes nya innesulor till hans sprillans nya kängor. Behöver väl knappast säga att husse vart ganska sur( på mig me utav någon anledning?) Jo just så här sa han; ”du får väl se efter honom bättre!” Mitt svar blev då lägg inte saker så hann kommer åt dem istället. Tobbe har dille på att lägga saker på elementet i hallen i precis lagom höjd för Willis att ta. Vad kan inte vara godare att äta något som luktar husse?

 

Det är ju himla svårt att skälla på honom 2 timmar efter han har gjort något men det är ju inte heller ok att förstöra och äta upp saker och ting.

 

Får tänkta på detta ett tag, just nu så säger jag till på skarpen om jag ser när han har sönder något men annars så känns det fel. Han kan ju omöjligt veta varför matte/husse blir sur när hon/han kommer hem, eller?

Det var dagens tanke ;-)

 

Anna

Willis 8 månader!

Publicerad 2011-07-06 22:37:40 i Allmänt,

 

I måndags var jag och tränade med Willis inne i sthlm. Vi gick om kring lite på Hamngatan, Kungsträdgården och sedan ner en sväng till Gamla Stan. Där i från gick vi ner för att ta tunnelbanan till Gullmarsplan för att sedan ta bussen hem. Han klarade allt galant det är precis som om han gör detta varje dag;-)

Men icke, tunnelbana var det första gången han åkte och det gick hur bra som helst, Willis är bäst!!

Han är väldigt snygg också ;-)

 

 

Ha det

Anna

I lördags,

Publicerad 2011-07-04 11:32:40 i Allmänt,

Var vi ute och testade våra nya vandrarkängor och ryggsäckar.

Självfallet var Willis med när vi var ute. Vi gick ca 6 km till en sjö och där tog vi lite lunch och badpaus . Vi valde inte riktigt den svalaste dagen för detta experiment ;-) men det det gick väldigt bra. Willis klarade värmen väldigt bra, bättre än mig!

Eftersom Willis kommer vara tvungen att vara kopplad i fjällen så lät vi honom vara kopplad första delen av den turen för att vänja sig vid kopplet. Vi har precis beställt ett nytt koppel och halsband från Mrkoppel som jag hoppas kommer nu i veckan. Det är Linda från Snötrollet som har rekommenderat detta till oss.

 

Skriver mer om kopplet när vi har fått hem det.

Idag skall jag ut och jaga regnkläder tänkte jag och eventuellt en guidebok om Grövelfjäll.

 

Vi hörs,

Anna

Om

Min profilbild

Annaplutten

Anna en göteborgska som bor i Tyresö utanför Stockholm sedan många år tillbaka

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela